Curiositats californianes fa 30 anys

Estimada Emma

Estic mirant la TV i estan fent anuncis, si tingués el vídeo els grabaria, n’hi ha de molt curiosos: en un anuncien xiclet pels gossos, així tindran les dents brillants!! En un altre anuncien com perdre pes menjant pizza i hamburgueses en quantitats!

Parlant de curiositats californianes quan vaig a la UCLA a la tarda, cap a quarts de quatre em trobo un súper-descapotable conduït per un iaio que porta un súper gos al seient del copilot. El curiós del cas és que el gos també porta el cinturó de seguretat posat!! Algun dia els faré una foto, si abans no tinc un accident ja que conduir i fer fotos és difícil.

Més curiositats, a la classe de conversa hi ha un home japonès d’uns 40 anys que parla anglès amb accent espanyol! El curiós és que quan no li surten les paraules amb anglès les diu en espanyol!!  Aquest home va viure 15 anys a Colòmbia i diu que del japonès quasi no se’n recorda.

Pel noticiari acaben de dir que no sé on es fan curses d’escarabats! Han sortit les imatges: quin fàstic!

Al super hi ha gent que fa la compra tot parlant per telèfon: des de l’altra banda algú els va dient que han de comprar…

I parlant de telèfons ens hem comprat un súper telèfon-contestador-sense fils i automàtic. Si mai truques, a partir de la 4ª trucada es dispara i sentiràs el missatge que ha estat enregistrat en anglès!!!

You have reaches 2078122, please leave the message after beep

Tindràs 1 minut per parlar.

Fins aviat!

Violant

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes des de LA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s