Vida a LA

LA 5-5-1991

Estimats:

L’Artur ja ha tornat de Barcelona, l’operació del seu pare ha anat bé i sembla que es comença a recuperar bé. Amb tot això ja hem arribat a principis de maig i com aquell qui diu a finals de curs. Abans d’ahir vam estar fent plans: la vinguda dels pares, l’anada a SF… i els quatre llocs que encara ens manquen per conèixer; i ja arribarem a mitjans de juliol!!! La qüestió és que d’aquí a dos mesos deixem l’apartament i possiblement farem alguna volteta pel país abans de tornar cap a Barcelona.

La vida per aquí continua com sempre: cursos d’anglès, estudis a la Universitat… De tant en tant anem al cine o a algun concert. La veritat és que el bon temps no acaba de venir i això em fastidia ja que vaig a la piscina quatre dies seguits i després he de tornar a anar a la coberta i no és tan agradable. Avui és dissabte i hem vingut a estudiar a UCLA ja que jo necessitava fer algunes pràctiques. Possiblement aquesta nit anirem a Beverly Hills Hotel a prendre quelcom, així que ens haurem d’arreglar i vestir com senyors!!!

Aquest matí estava cansada d’estudiar i m’he dedicat a cuinar una mica: macarrons a la catalana, maduixes al seu suc, un pastisset de pa de pessic… Ara ja tenim menjar per dos o tres dies, pensa que només fem un àpat a casa.

La novetat és el curs de Fitness que em vaig apuntar; ben bé no sé com traduir-ho ja que no sé si és body-building o aeròbic, la qüestió és que dimarts i dijous al matí durant una hora i mitja vaig al gimnàs on una noia amb un tipet demasié intenta fer moure els cossos de les gordasses, iaies i altres personalitats californianes, tots els moviments estan amenitzats amb música mogudeta. Hauríeu de veure tothom intenta fer el que pot, jo també ja que em costa coordinar braços, cames i els moviments del cap… Ho passo pitjor que quan anava al gimàs a BCN ja que allà com a mínim entenia si havia de moure el peu dret o l’esquerra en canvi aquí quan he desxifrat el peu que toca moure ja està donant les ordres pels braços… Malgrat tot és entretingut I no són gaire fortes però m’ho passo bé i estic aprenent totes les parts del Cos amb anglès!!!

El proper cap de setmana anirem a San Diego que està molt a la vora de Tijuana (Mèxic), no crec que atravessem la frontera. Ja us contaré què tal per San Diego. Diuen que hi ha un dels Zoos més importants del món, de fet estem una mica encuriosits tot i que les bèsties engabiades mai han estat el meu fort. També visitarem algunes de les Missions que hi ha per la costa.

Una abraçada

Violant

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes des de LA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s