Els pares arriben a LA

Estimades Nenes i Consorts:

Ben segur que quan llegiu aquesta carteta ja haureu tingut notícies de nosaltres i ja estarem finalitzat els plans amb els Pares. Malgrat això no em puc deixar d’aprofitar les emocions de les darreres hores, així com l’ús que puc de fer d’aquesta màquina.

Els vam trobar molt animats i poc fatigats pel viatge, tot i quan van arribar ja feia més de 21 hores que havien emprès l’aventura. Els vols els van anar molt bé, i si no fos per l’hora i escaig que van haver de fer de cua podriem dir que van arribar dins l’horari previst. Els vols els van anar molt bé, tant el Barcelona-Madrid, com el de Madrid-LA.

Els vam trobar molt animats i poc fatigats pel viatge, tot i quan van arribar ja feia més de 21h que havien emprès l’aventura. Els vam portar cap l’aparcament i un cop abuidades les maletes vam anar a donar una volta i després vam sopar plegats. A continuació vam fer plans. La qüestió era mantenir-los desperts com fos fins les 10 de la nit hora local (per ells serien les 7 del matí de Barcelona).

Aquest matí ens hem llevat d’hora i després d’un bon esmorzar hem acompanyat a l’Artur a UCLA i el trio Martí ha anat a fer una volteta de “presa de contacte”. Hem anat fins Beverly Hills, Bel Air en aquests barris hem pogut observar les mansions dels millonetis, artistes i estrelles. El curiós del cas és que la Mare sovint veia artistes famosos: sí sí, ha vist el Paul Newman, la Julie Andrews, la Madonna, en Robert Redford… Inclús pel carrer ens ha semblat avançar l’auto que conduïa en Frank Sinatra!! No cal dir que anàvem guiats per la mirada en el plànol del Pare, sort d’ell sinó encara haguéssim anat a parar a la piscina de la Liza Minelli o a la bombolla d’oxígen d’en Michael Jackson!!

Com bé podreu comprendre tot això hagués estat possible si no fos que era quarts de deu d’un dilluns pel matí, i aquesta contel·lació d’artistes deurien estar dormint. Així que hem optat per continuar la nostra volta i seguint Sunset Blvd. hem arribat fins el Pacífic, l’oceà. Allà hem deixat l’auto i hem estat passejant pel costat del mar. Cap a les 12 hem pres un mos i jo me n’he anat cap a classe d’anglès. Els pares s’han quedat allà: prenent el Sol i també el vent. No feia dia per banyar-se però ja han après el camí i algun dia d’aquest hi aniran sols. Tornant de classe els he passat a recollir i hem tornat a casa, allà els he deixat i jo he vingut a UCLA a treballar una estona. I aquí estic, com que ja us he dit tot el que volia, us deixo, ja tindreu notícies nostres.

Fins aviat!

Violant

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s