Visitem San Francisco

LA 30 de gener de 1991

Estimats!

Acabo de parlar amb vosaltres i veient que el correu ha anat tan depressa m’he animat a explicar-vos algunes coses més.

L’anada a San Francisco ens va anar molt bé. Hi vam estar 4 dies i va ser el temps suficient com per fer-nos una idea d’aquesta ciutat i poder visitar els llocs més interessants. San Francisco és una ciutat més “europea” que LA i això et permet poder passejar, anar amb bus, tramvia, veure gent pel carrer, aparadors, tendes… Vaig tenir la sensació d’estar visitant qualsevol altra ciutat europea. La nostra visita es va centrar als llocs més interessants,turístics i importants del Downtown (el centre de la ciutat); malgrat això un dia vam anar a Berkeley i a Sausalito que estan a l’altra banda de la badia.

Per la qüestió de l’allotjament vam tenir molta sort i vam trobar lloc a l’Alberg de la Joventut que està situat en un indret preciós: a més de localització el preu també és maco: només $10 per persona i nit!!! (Un hotel pot costar per persona $50 o $70!).

Els quatre dies a SF no vam parar ni un moment. Ara ja tenim una idea de com és i què hi ha. La pena va ser quan vam haver de tornar a LA…

Un cop aquí hem continuat fent les nostres tasques habituals: l’Artur es passa el dia a UCLA treballant, i jo de moment em dedico a estudiar, ja que m’he apuntat a un parell de cursos d’Informàtica a UCLA i em porten bastanta feina ja que abans d’anar a classe he de llegir-me bé el llibre per tal d’entendre el que explicarà el teacher. A més tinc classes pràctiques d’ordinador… En fi que tinc moltes hores ocupades. Continuo amb l’anglès: classes de gramàtica,conversa i intercanvi; això és una constant mentre estigui aquí.

A la biblioteca de moment no hi vaig ja que no tenen calerons i estan esperant de Madrid una subvenció, quan els arribi m’avisaran; ja veurem què faré…

L’Artur m’està obsequinant amb un concert de guitarra. I voldreu saber com ha aconseguit la guitarra, doncs resulta que un dels nois amb els que faig conversa en tenia més d’una i li ha passat una acústica que sona molt bé; i cada nit au vinga a fer dits…

Us estimo molt

Violant

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes des de LA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s