Reserved Dr. Collons

Dr. Collons

1033 Weyburn Pl – Los Angeles, CA 90024

L’octubre de 1990 em vaig traslladar a viure a Los Angeles. A les hores lliures agafava el cotxe i anava a voltar per la ciutat, qualsevol excusa era bona per descobrir les autopistes, barris perifèrics, carrers amagats, indrets insòlits… I tot sense GPS com a màxim un mapa en paper que m’havien proporcionat els de l’ American Automobile Association AAA. Vaig arribar al carrer Barcelona i Menorca, a l’avinguda Catalunya i Andalusia… Sempre anava proveïda de la màquina de fotos i vaig fotografiar els rètols dels noms dels carrer.

Un dia passejant per Westwood al 1033 Weyburn Pl, prop d’on viviem, em vaig adonar que en una zona d’aparcament hi havia una plaça reservada al Dr. Collons! Vaig fer la foto i quan les vaig revelar vaig fer còpies i enviar la família i amics. El meu pare ho va reenviar inclús als diaris!

Trenta anys més tard he investigat sobre el Dr. Collons: encara existeix i visita al carrer 1033 Gayley Ave a Westwood i que segueix tenint l’aparcament al carrer del darrere tal i com jo vaig fotografiar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes des de LA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s