Bacallà amb panses

La bacallanera Ángels del Mercat de l’Abaceria Central de Gràcia té un bacallà excel·lent, així que com que tinc a la meva mare a dinar, he pensat en cuinar el Bacallà amb Panses que tant em recorda a ella.

Un cop dessalat el bacallà, eixugueu-lo i enfarineu-lo. Fregiu-lo lleugerament primer per la pell, i reserveu-lo en una cassola.

En el mateix oli poseu les panses fins que s’inflin  i afegiu la tasseta de vinagre fins que redueixi. Aboqueu aquesta mescla sobre el bacallà on abans haureu posat una cullerada de sucre i una barra de canyella.

Feu que el bacallà cogui 3 minuts just cobert d’aigua.

Si el feu el dia abans us quedarà més melós i confitat.

IMG_20170120_194949.jpgBon profit

PD:  Dedico a la meva mare que sovint cuinava aquest plat quan jo era petita, especialment  els divendres quan tenia a la meva àvia a dinar. Ara sóc jo que li faig, el seu gust em retorna a la meva infantesa.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Cuina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s