Avui fa 175 anys que va néixer Francisco Giner de los Rios

FGRios

El 10 d’octubre de 1939 naixia a Ronda, Málaga Francisco Giner de los Ríos pedagog, filòsof i assagista espanyol. Va ser deixeble de Julián Sanz del Río, creador i director de la Institución Libre de Enseñanza i impulsador del Museu Nacional Pedagògic.

Dedico aquesta entrada a tots els mestres, pedagogs, educadors… que cada dia fan la seva feina inspirada en una educació propera als ideals que Francisco Giner de los Rios va marcar i defensen l’ensenyament públic, laic, amb repecte a la diversitat, la coeducació… i que tan lluny de la llei Wert están.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s