L’Space Needle

DSC_3064L’Space Needle és un dels monuments més caraterístics de Seattle i va ser una de les primeres torres de comunicacions que es van construir al món. Concretament va ser l’any 1962, en motiu de l’Exposició Universal a Seatlle, que es va erigir aquesta particular torre en forma d’agulla coronada per un platet volant, d’aquí el seu nom. Té una alçada de de 184 metres i el seu centre de gravetat està a pocs metres de terra.
La seva visita és una turistada i una bona clavada…. El dia que hi vam anar, per sort hi havia poca gent i les cues no van ser gaire llargues, amb poques mesures de seguretat, (recordo a NY un control exhaustiu de motxilles i màquines de fotos que va durar hores).
A dalt  de l’Space Needel hi havia una exposició dels edificis més alts del món i curiositats sobre cadascun d’ells. La pujada i la baixada en un ascensors ultraràpids. Les vistes a la badia i a la ciutat força maques, però res remarcable: tot bastant homogeni: llacs, canals, casetes, ponts… i lluny les muntanyes presidides pel Mount Rainier i en l’altra banda el Puget Sound i lluny l’Olympic Peninsula.
Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s