Noves pastisseries a Gràcia…

I parlant de pastisseria, al local que ocupava un antic sabater, Guilleries amb Perla, des fa temps hi ha la pastisseria El Principe, que elabora totes les galetes i pastes àrabs que ens mengem quan anem a sopar a algun restaurant àrabs que hi ha a qualsevol indret de la geografia catalana i d’Espanya.

Parlo d’aquells fetes a base de fruits secs i mel. L’amo les despatxa amb una cura similar a un joier… Té unes grans safates plenes de galetes, cadascuna de diferent tipus. No para de muntar safates de totes mides i enviar-les a restaurants i tendes àrabs.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s