Un jardí de te verd a Kirishima

El jardí de te de la família Hayashi, es troba a l’extrem sud del Japó, concretament a Kyushu, al costat del grup volcànic de Kirishima. Shutaro Hayashi pertany ja a la cinquena generació del jardí de te de la família, i treballa principalment juntament amb el seu pare Osamu i el germà d’Osamu, els altres membres de la família també participen al negoci familiar. La conversió de l’agricultura convencional a l’agricultura ecològica va ser impulsada per la generació del pare de Shûtarô.

Shutaro Hayashi

Una de les especialitats de la família Hayashi, és que no només produeixen una o dues varietats de Sencha de primera collita, sinó que produeixen una impressionant gamma de primeres collites de Sencha de diferents tipus i graus. La majoria d’aquests tipus es produeixen utilitzant varietats d’arbustos individuals com Asatsuyu, Yabukita o Kanaya Midori. Un exemple molt clar de la qualitat de la primera collita de la família Hayashi, és el seu Kirishima Tennen Gyokuro, que està compost al 100% de les fulles de te de la varietat de l’arbust Asatsuyu, que van ser mantinguts a l’ombra al voltant de dues setmanes abans de la collita.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre, Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s