Tiramisú

El primer cop que el vaig tastar va ser fa molts anys a Nova York i vaig pensar quin postre tan bo! Després li vaig perdre la pista i des de fa uns anys amb la globalització he tornat a menjar-lo de nou… i inclús ara ja el faig a casa amb els ulls tancats. I segueix agradant-me cada cop més…

He sabut que Tiramisú vol dir: vinga amunt! anima’t. Doncs això ànims i endavant!

Ingredients: 200 g de melindros, 200g mascarpone, 2 ous, xocolata en pols, 250 ml de cafè.

Elaboració: Feu el cafè i deixeu-lo que es refredi. Munteu les clares a punt de neu i barregeu els rovells amb el Mascarpone, afegiu-hi les clares muntades barrejant-ho molt suaument. Empapeu els melindros amb cafè i poseu-los en una safata plana fent una capa i a continuació una capa de la barreja del mascarpone i ous, feu una nova capa de melindros amb cafè i unaltra capa de mascarpone amb ous. Acabeu posant-hi xocolata en pols. Deixeu-ho refredar a la nevera entre 12 i 24 hores.

Bon profit.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cuina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tiramisú

  1. LOLA ABELLÓ PLANAS ha dit:

    Gràcies Violant per la recepta, ja ho provaré a casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s