Valentine’s day

LA 14 de febrer de 1991

Hola Nenes!

Com podeu veure aquesta carta és una carta conjunta, resulta que el carter ens fa arribar totes les cartes juntes. El passat dissabte vam rebre: una carta de la Griselda, una de l’Elisenda, una de l’Emma i pares i dues de l’Àurea! Quina passada. No cal que us digui que ens les vam haver de raccionar i anant llegint per etapes.

La setmana passada vaig treballar només el dimecres i des del lloc de treball vaig escriure una carta als pares. Només vaig treballar 1 dia, aquests del consolat em fan anar de cul: ara si, ara no! De fet la feina era molt avorrida: havia de vigilar una exposició de llibres, mapes i documents antics incunables arribats de la Biblioteca Nacional de Madrid.

Ara torno a estar a l’”atur”, no em preocupa ja que tinc molta feina a preparar-me les classes a la UCLA i les d’anglès. Dilluns dia 11 vaig reemprendre les classes de gramàtica d’anglès i en aquest moment estic fent una inacabable cua a la llibreria per a comprar-me el llibre de text. Aquí les cues estan a l’ordre del dia: els encanta fer files, cues… això sí degudament ordenades: FILA INDIA, l’un darrera l’altre exactament! La cua es mou poc a poc i només veus el clatell del del davant… Com podeu veure hi ha tota una filosofia per les cues. Àurea no parlo de les cues de cavall!!

Demà és el dia de Sant Valentí i no us podeu imaginar el fandango que s’està armant.

Continuo dient que aquests americans són molt especials. Tots els aparadors, botigues, súpers… estan plens de cors, targetes, bombons… tot e forma de cor, amb la paraula LOVE, inclús els de correus han fet una tirada especial d’aquests segells segells.

Entro a la llibreria.

Ara ja tinc el llibre!

Tornant a Sant Valentí, aquests dies es veuen pel cel avionetes amb missatges d’amor; és a dir una avioneta com les que volen per Castelldefels tirant pilotes de Nivea; doncs les d’aquí porten llargues pancartes que diuen: Julie will you marry me? o una altra Patty I love you John… Ja veurem què passa demà, ja us ho explicaré.

Ja per acabar, el temps continua sent fantàstic, quasi d’estiu amb 20-25ºC. El dissabte i diumenge passats vam anar a la piscina de UCLA a prendre el sol i banyar-nos. Com podeu veure les temperatures són caluroses durant el dia; a la nit fa fresca…

Quan ens arriben notícies de Barcelona i ens assabentem que fa tan fred ens és difícil imaginar-ho… La pena és que aquí no plou i hi poden haver problemes amb l’aigua: fa sol, caloreta i no plou! No es pot tenir tot!

Bé, nenes, us deixo, faré fotocòpies de la carta i us l’enviaré.

Records, petons i abraçades!

Violant

Aquesta entrada ha esta publicada en Cartes des de LA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s