Descobriments cartòfils

Fa uns dies m’enviaven unes imatges dels incendis que hi ha a Austràlia, francament esfereïdores. Una de les que més em va impressionar va ser la que era feta des de l’espai i es veia l’illa plena de punts vermells. Després vaig saber que la imatge era falsa.

Tot i així aquella imatge em va fer pensar… Austràlia tan gran, tan lluny em suggeria amb aquella forma: el nord amb una gran badia, el sud amb la una gran part cóncava, una altra illa més propera…  Menorca!

Australia +menorca

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s