L’aroma del te pel món: l’Índia

tetera-de-hierro-fundido-india

Extret de l’article Seguint l’aroma del te pel món, de Maria Sánchez-Contador. Revista Oxfam Intermón . Maig 2016. Pag 32 i 34

India el principal productor de te

La cultura hindú va atribuir el descobriment del te al monjo Bodhidharma, fundador del budisme zen, qui el feia servir com a tònic medicinal i reconfortant durant els seus viatges. Avui dia, l’Índia és el principal productor mundial de te, per la qual cosa no és gaire sorprenent que sigui també un país on aquesta beguda és la més tradicional de totes. El te s’imposa allà com la beguda per excel·lència, sobre tot el te negre. Les tres primeres regions productores de te a l’Índia són Darjeerling, Assam i Nilgris.

Paisatges, religions, llengües, races, estils de vida i natura es fonen per formar una del es destinacions més captivadores de l’Àsia. L’Índia és una terra plena de racons sorprenents que t’envolten en la seva insòlita manera de viure, plena de colors i olors, barrejant tradició i modernitat. És un país en constant evolució  i desenvolupament, sempre dinàmic i obert a noves ttendències. És sens dubte, el país ideal per a recórrer una i mil vegades sense repetir el mateix viatge.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cuina, Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s