Lectures d’estiu…

S’apropa l’estiu i el temps de vacances, com cada any vaig a la Biblioteca i em deixo aconsellar pel bibliotecari de torn. Vull un llibre gruixut per evadir-me. Em recomana a la alemanya Sara Lark que té un trilogia ambientada a Nova Zelanda…

Prenc el primer llibre  En el país de la nube blanca, el fullejo i té un mapa de Nova Zelanda a les primeres pàgines. Això promet. El porto a casa, pero s’enganxen ells abans que jo. I devoren els tres llibres a un ritme frenètic que ens obliga passar per la Biblioteca a recollir els altres llibres, prèvia reserva: La canción de los maories y El grito de la tierra.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s