Bill Bryson: escriptor polifacètic

 

bill-bryson

Fa mesos llegint el suplement dominical de El Pais vaig llegir una entrevista que feien a un tal Bill Bryson, un escriptor nordamericà, nascut a Iowa el 1951 i afincat a Anglaterra durant una larga temporada. Em va semblar un tipus francament interessant.

 

A la biblioteca del barri vaig trobar el llibre En las Antípodas, un llibre de viatges on descriu la seva estada a Austràlia. El llibre surt del clàssic llibre de viatges, i des de l’altra part de món et pots fer una idea de com és Australia. Hi ha fragments divertidissims, com per exemple el fragament on descriu el joc del cricket.

Al retornar el libre a la biblioteca vaig demanar altres títols del mateix autor i em va sorprendre la quantitat de llibres que ha escrit: llibres de ciència: Breu història de quasi tot, articles periodístics: Històrias de un gran pais, más viatges: Un passeig del bosc, i l’assaig sobre la vida privada:  A casa, entre altres.

Val la pena llegir quelcom d’ell, és d’aquestes lectures fresques, àgils i en les que sempre s’apren quelcom.

Gracies Bill Bryson per fer-nos gaudir de la teva sabiduria, he compartir amb tu i els meus moltes estones divertides.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Bill Bryson: escriptor polifacètic

  1. Violant Martí ha dit:

    I tant. Vista en Bill

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s