Avui fa 60 anys que Rosa Parks va canviar el destí dels negres als EUA

20151213_173336Avui fa 60 anys que Rosa Parks, una dona de 42 anys, va fer canviar la història dels Estats Units i concretament el rumb de la població negra. I és que  tot i seure a la part de l’autobús destinada a la gent de color, no va voler aixecar-se  i cedir el seu seient a un home blanc que li demanà.

Poc s’imaginà aquesta cosidora que amb el seu gest va obligava a les autoritats a aixecar la segregació en els autobusos 385 dies més tard i que avui a la Casa Blanca hi ha un negre exercint de President del seu país i no pas de majordom.

Aquesta entrada ha esta publicada en Dones. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s