Preparatius de l’Expedició Imperial Transantàntica

El primer repte de Shackleton va consisitir en aconseguir diners suficients per poder finançar l’Expedició, i va ser una tasca molt més difícil del que va imaginar. Finalment va recaptar els milers de lliures que necessitava. Els seus principals patrocinadors van ser: James Caird, Dudley Docker i Stancomb Wills, noms que va posar als seus bots salvavides.

Durant molt mesos va anar reclutant la tripulació que havia respost al seu anunci, uns cinc mil homes en total. Shackleton, i el seu segon, Frank Wild, els entrevistaven personalment per tal de saber quins coneixements pràctics tenien els seus candidats, i també els pregutaven altres preguntes inusuals: si sabien cantar, cosir, encendre foc…

Els escollits en van ser vint-i-cinc a més d’Ernest Shackleton i Frank Wild.

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s