Darreres hores a Seattle

Ahir visita al downtown i els quatre encàrrecs corresponents. Per la tarda passeig al Green Lake, nedar a la piscina mentre els nois juguen a bàsquet  juguen el llac. Per la nit sopar a una bar&grill americà 100%

Maletes i bosses recollides i organitzades. Això segon més complicat. Ara fins San Francisco tenim tres dies de ruta. Tot net, plegat i a la bossa corresponent. La idea es baixar fent la costa, però abans visitarem la península d’Olympia que cau al davant de Seattle i hi ha un parc nacional amb la Rain Forest on es va filmar la peli Crepúsculo.  La resta costa pacífica d’Oregon amb platja i entrar pel nord a California.

Veurem que ens ofereix la road movie…

Violant – Agost 2009

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s