Green Lake de Seattle

El Green Lake és un dels parcs més importants de Seattle. La seva extensió d’aigua i els espais verds al centre d’un barri urbà dens atrau milers de persones tots els dies de tota la ciutat. El parc serveix com una reserva natural de centenars d’espècies d’arbres i plantes, així com nombrosos ocells i aus aquàtiques. El camí  de 4,5  km al voltant del llac, ofereix un lloc d’esbarjo ideal per a corredors, ciclistes, patinadors i caminants. Molts altres utilitzen els camps d’esports o visitar el parc per passejades en vaixell, excursions i natació.

Hem descobert el Green Lake gairebé de casualitat i ha esdevingut el nostre principal centre de lleure ja que mentre el nois juguen a bàsquet a les pistes de la zona esportiva, nosaltres fem una volta al llac caminant o corrent, o jo vaig a nedar a la piscina, o a llegir a la Biblioteca.

DSC_3830Durant l’estiu habiliten una zona per banyar-s’hi a la vora del llac i no cal dir que hi ha totes les mesures de seguretat possibles i impossibles. A uns 20 metres de la vorera hi ha una plataforma amb un trampolí. Els vigilants de la platgeta no paren de donar indicacions als nedadors.

Ahir vam anar-hi i els nois es van quedar jugant a bàsquet, mentre nosaltres vam anar a caminar pel llac. Mentre ells dos jugaven a bàsquet se’ls van apropar uns quants nois més i els van demanar per jugar. Això de compartir pista és molt americà. El cas és que un dels nois va començar a treure’s coses de les butxaques per evitar que li caiguin mentre juga: les claus, el mòbil, les ulleres de sol,… i la pistola! Sí, sí una pistola! Per sort no la van haver de fer servir.

DSC_4271

Això és America!

Violant – Agost 2009

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s