La llibreria Cap-i-Cua al Torrent de l’Olla

Al Torrent de l’Olla, a l’alçada de la pl. del Sol hi ha la llibreria Cap-i-Cua, regentada pel Papitu, el llibreter ideal: t’assessora de llibres, edicions, autors i traductors. Està al dia de les novetats i sovint quan li demanes consell és franc, empatitza amb el client i sempre té un moment per petar la xerrada. Només entrar a la llibreria la seva càlida veu i rialla et donen la benvinguda que et conviden a compartir experiències i comprar llibres.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La llibreria Cap-i-Cua al Torrent de l’Olla

  1. Fèlix ha dit:

    El Pepito, a més, és molt bona persona, i té una aparença entre marxiana i bakuniniana que no es correspon a la d’aquells brases deciminònics. És una barba que emmarca una de les mirades més netes, intenses i despullades que hom pot trobar per la vella ciutat dels comtes no circumcidats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s