La Tintoreria

La Tintoreria

Comença la tardor i recordo que he d’anar a recollir un parell de jerseis que llana que fa uns mesos vaig anar a deixar a la tintoreria. Sortint de la feina trobo un moment per anar-hi. Ja a casa deso els jerseis a l’armari. Penso que a l’igual que una agenda a l’inici de l’any poc a poc tornaré a omplir d’olors i records els jerseis de llana. El proper estiu no els portaré a rentar, així no perdré totes les olors que hi haurà impregnades i que tantes coses m’evoquen.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s