Plàstics Murató

Hi ha un munt de botigues que vaig conèixer i que ja han tancat a la Travessera de Gràcia, un exemple és Plàstics Murató, que fa anys cinquanta deuria ser la modernitat més moderna del barri. A més de trobar-hi tot tipus de bosses de plàstic, podies trobar qualsevol objecte fabricat en plàstic: carmanyoles, gibrells, palanganes, cubells, coberts,  cantimplores, vaixelles, gots, tasses, banyeres, orinals, cunyes i orinals per homes, cortines de bany, cubells, plats de càmping… amb el temps també hi havia escales, taules de planxar, tamborets…

L’amo un home simpàtic i rialler, que havia nascut abans que s’inventés el plàstic, i curiosament embolicava en paper tots els objectes que venia… És que potser no sabia que podia fer servir les bosses de plàstic?

El millor de la botiga era que era com una sastreria del plàstic i podien confeccionar qualsevol peça de la forma que els diguessis: ja fos plàstic gruixut o prim, transparent o de color, llis o rugós.

De la nit al dia va tancar les portes.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s