Una tenda de te a Gràcia…

The Tea Centre of Barcelona

L’any 2010 el The Tea Centre of Barcelona celebrà el seu 20è aniversari. Va ser la primera tenda de te que es va obrir de Barcelona i jo vaig ser una de les primeres clientes en comprar-hi. Aleshores quasi ningú prenia te, i va ser un plaer trobar una tenda que en venguessin, sense les infames bossetes de l’Hornimans. La tenda em va agradar i de seguida vaig provar el Gràcia Blend, del que me n’he fet una fidel seguidora i difusora.

Ara la tenda ha obert un munt de tendes més per Barcelona i fora de la ciutat, i ha esdevingut una franquícia important. Però la tenda de la Travessera de Gràcia continua com aleshores, però han incorporat alguns productes nous: te blanc, vermell, roibos… Tot i així té el mateix regust d’aleshores.

El Gràcia Blend, diria que forma part de mi, no puc evitar quan marxo per un cert temps emportar-me’n una mica i en moments de melangia de Gràcia i la seva gent, prendre una tassa d’aquest te em reconcilia i m’evoca les tardes de tardor a Gràcia, l’olor de pa recén fet i els carrers mullats.

Quan dius a la gent que la vas descobrir fa més de 20 anys hi ha qui no s’ho creu, ja que l’acaben de descobrir fa pocs dies.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Una tenda de te a Gràcia…

  1. pepi ha dit:

    Eppp!! Si em despisto, em perdo les noves entrades.

    Pepi

  2. Mireia Lleó ha dit:

    Violant, m’encanta que parlis de la botiga de te. Jo també he sigut i sóc una fidel clienta de la botiga i del seu GRÀCIA BLEND, és exquisit, refrescant i càlid al mateix temps, saborós, tonificant. vaja, que té totes les gràcies… I vinc del Guinardó expressament. Ja tenim una coseta més en comú. Un petó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s