Les mestres (I)

Quan vaig arribar a l’Escola, l’any 1965, les mestres que hi havia eren:

Parvulari: Montserrat Ollé
Primer/segon: Rovira
Tercer/quart: Carme Palau
Grans: Maria P. Galzeran
Directora: Dolors Palau

Al poc temps de ser-hi la stes. Rovira i Palau es van jubiliar i amb la tràgica mort de la srta. Carme hi va haver alguns canvis al claustre de mestres.

Per les germanes Martí l’Escola Parc del Guinardó ha estat sempre l’Escola Palau. La nostra àvia va ser molts anys la Directora de l’Escola del Bosc de Montjuic i tenia relació amb totes les altres directores de les altres Escoles Municipals de l’època, aleshores identificava les escoles per la directora que hi havia, motiu pel qual la meva àvia quan parlava amb la meva mare sempre es referia a l’Escola del Parc del Guinardó com l’Escola Palau i la mare ens ho deia així a nosaltres, a més era un nom més curt. Inclús ara de grans encara quan ens referim a l’escola diem l’Escola Palau. Durant molts anys quan em preguntàven el nom de l’Escola deia Palau, i no va ser fins més gran que amb les meves companyes que em vaig assebentar d’aquesta llarg nom de l’Escola: Escola Municipal Parc del Guinardó. En alguns llibres antics hi havia estampat el segell que deia: Escola Municipal a ple aire Parc del Guinardó, que denotava clarament la ubicació i objectiu de l’Escola.

Recodo algunes coses de les mestres que es van jubilar.
La srta. Rovira sempre deia:
– No siguis capsigrany!

Aquesta entrada ha esta publicada en Escola Parc del Guinardó. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s