Centenari de la visita d’Albert Einstein a Barcelona

Albert Einstein a l’Escola Industrial febrer 1923

Albert Einstein va visitar Barcelona del 22 al 28 de febrer del 1923 convidat pel físic i matemàtic català Esteve Terrades als Cursos Monogràfics d’Alts Estudis i Intercanvi i en nom de la Mancomunitat de Catalunya La finalitat d’aquests cursos era posar en contacte científics catalans amb altres científics de prestigi mundial.

A més de les conferències impartides a les classes magistrals, Albert Einstein va visitar Poblet, Sant Cugat i Terrassa, així com la innovadora Escola del Mar i el grup Escolar Baixeras. També va visitar la platja del Somorrostro i l’Escola Industrial . A la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona va pronuncià la conferència sobre les consequències filosòfiques de la Relativitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Efemèrides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s