L’arc de la perdiu

El silenci és l’oblit. Per això és important recuperar la memòria dels fets històrics que tant han marcat la nostra realitat.
A través de les cartes del seu pare, enviades des d’un camp de concentració franquista, i de fotografies i documents del passat familiar, Lola Abelló reconstrueix la realitat silenciada de les dones que es van quedar a casa a la reraguarda del front, i que van garantir la continuïtat de la vida quotidiana, l’alegria, l’esperança i la cultura. Aquesta perspectiva, poc narrada fins ara, trenca el silenci de tantes famílies, després de la Guerra Civil, tenallades entre la por i la salvaguarda dels fills. En l’estela de Svetlana Aleksiévitx, que va posar en valor el punt de vista de les dones sobre la guerra, aquest llibre ajuda a recuperar el relat de les dones que la van viure a casa nostra.

Presentació del llibre:

Dilluns 30/1 a les 17h al Col·legi de Doctors i Llicenciats – Rambla Catalunya 8 – Barcelona

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s