Ha mort Àngel Casas

Ahir va morir el periodista Àngel Casas: pioner en el gènere de l’entrevista, sobretot en programes com ara ‘Àngel Casas Show’, ‘Un día es un día’ i ‘Senyores i senyors’ · Feia anys que arrossegava afeccions de salut.

La seva carrera va començar a Ràdio Juventud, d’on passà a Ràdio Barcelona. Entre els programes que va presentar s’inclou Trotadiscos, que va obtenir un premi Ondas el 1972. El 1978 va dirigir a Ràdio 4 un dels primers programes en català, La clau i el duro, en què descobria llocs divertits de Barcelona. Va fer el salt a la televisió l’any 1977, al programa musical Popgrama, de Televisió Espanyola. Tres anys després, va presentar Musical Express, un espai dedicat a difondre corrents musicals aliens als sons més comercials. L’any 1984, arran del naixement de TV3, va començar a treballar-hi, i es va convertir en l’estrella del programa Àngel Casas Show (1984-1988). Amb el programa va guanyar el premi Antena de Oro de televisió del 1984 i el premi Ondas (Nacionals de Televisió) el 1986. El periodista també ha presentat el magazín El sermón, de cadena SER, Un día és un día, Tal cual,  Los unos y los otros (1994-1995) i Esto es lo que hay (1995-1996)a TVE. També ha estat director de Barcelona TV, presentador d’uns quants programes de ràdio i ha escrit dues novel·les: La Nova Cançó (1976) i Canet Rock (1976).

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s