Mont Likabetus

La primera vegada que vaig visitar Atenes, el juliol de 2000, em vaig allotjar a un hotel que estava al costat del Mont Likabetus. Just arribar a Atenes vaig tenir la pensada de pujar al Mont Likabetus i observar la ciutat des del cim de 227 m, la vista em va impressionar: la ciutat, l’Acropolis, la Plaka, lluny el Pireu el port d’Atenes a l’Egeu, i llunyíssim les illes de Salaminia i Egina. Un parell de dies més tard es van declarar uns incendis prop d’Atenes i tot va quedar emboirat pel fum i la contaminació.

Sempre que hi he tornat o sé d’algú que visita Atenes insisteixo en que no es perdi la vista des d’allí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s