Encreuats

WhatsApp Image 2019-08-03 at 18.28.19

Des de fa molts anys faig mots encreuats. L’afició em ve dels meus pares i de la meva àvia materna, sempre els he vist passant l’estona intentant resoldre els mots encreuats que es publiquen al diari La Vanguardia o a l’Avui o a l’Ara. La meva mare em diu que un oncle seu durant molts anys feia els mots encreuats  de la revista de l’època.

Resoldre encreuats no és una activitat que puguis fer de la nit al dia, necessites cert entrenament i moltes hores de dedicació. Jo ara en porto moltes i començo a gaudir fent-los, ja siguin els que cada dia es publiquen a La Vanguardia en català o castellà, tot i que he de reconèixer que els catalans em surten més ràpidament que els castellans.

Enguany m’he animat a fer un Taller d’Estiu al Casal d’Avis on sóc voluntària: primer en línia i després presnecials. Aquests Tallers  tenen molt èxit i explico els trucs per resoldre amb èxit els Encreuats que publica diàrimament el Marius Serra. Em sembla que he enganxat a unes quantes persones.

PD Dedico aquesta entrada, i totes els de mots encreuats a la meva mare, gairebé centenària, amb qui cada dia resolem els mots encreuats de l’Avui, i alguns d’ells en un temps record!

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s