Encreuats

 

WhatsApp Image 2019-08-03 at 18.28.19

Des de fa molts anys faig mots encreuats. L’afició em ve dels meus pares i de la meva àvia materna, sempre els he vist passant l’estona intentant resoldre els mots encreuats que es publiquen al diari La Vanguardia o a l’Avui.

Resoldre encreuats no és una activitat que puguis fer de la nit al dia, necessites cert entrenament i moltes hores de dedicació. Jo ara en porto moltes i començo a gaudir fent-los, ja siguin els que cada dia es publiquen a La Vanguardia en català o castellà, tot i que he de reconèixer que els catalans em surten més ràpidament que els castellans.

Enguany m’he animat a fer un Taller d’Estiu al Casal d’Avis on sóc voluntària. El Taller de Mots Encreuats ha tingut molt èxit i he explicat els trucs per resoldre amb èxit els Encreuats que publica diàrimament el Marius Serra. Em sembla que he enganxat a unes quantes persones.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s