La Bicicleta a Santiago de Chile

WhatsApp Image 2019-05-16 at 01.41.27

A Santiago de Chile el vehicle privat segueix sent el rei: carrers, avingudes, autopistes… sovint estan col·lapsades. Té una xarxa de transport urbà metros i busos que tampoc pot absorbir la la gran quantitat d’usuaris que hi accedeix…

Per això l’ús de la bicicleta podria ser una bona alternativa. En alguns districtes de la ciutat exiteixen bicicletes de lloguer com el Bikesantiago, Mobike y Bici Las Condes, i han creat alguns carrils bicis per tal de promoure l’ús de la bicicleta.

Val a dir que les condicions medioambientals no sempre són les òptimes per anar en bicicleta, la ciutat té sovint uns índexos molt alts de contaminació.

Malgrat aquest panorama, es veuen alguns ciclistes valents, ja siguin estudiants que van a la Univeristat, treballadors que van a l’oficina o els UberEats que es desplacen en bicicleta i desafien els milers de cotxes i busos que transiten per Santiago.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre, Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s