Banc d’Aliments

Banc-dels-Aliments.jpg

La meva situació laboral m’ha permès fer un voluntariat enguany i m’he ofert a col·laborar al Banc d’Aliments. He arribat a punt per ajudar a la Classificació del Gran Recapte.

Ha estat una feina d’organització gens diferent a la que durant anys he estat fent: organitzar persones, dates, enviar confirmacions, fer trucades, enviar mails amb dates, horaris, gestionar el transport, entrar dates al programa de gestió, preparar informes, resums, gràfics…

Arribat el dia, anar a la nau del ZAL i participar de la Classificació del Gran Recapte m’ha permès descobrir com de generós és el món del voluntariat. A darrere d’aquesta Fundació hi ha mils i mils de persones que regalen part del seu temps de lleure a col·laborar fent el que saben i poden fer: des de capses,  encapçar aliments, transportat caixes, embalar-les, conduir toros…

La meva participació al Banc d’Aliments m’ha donat més benefici a mi que jo a ells. Estic molt contenta d’haver pogut viure aquesta experiència i haver conegut a tants voluntaris com jo.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s