Arribem a LA

De moment tot ha anat molt bé. Pero estem molt cansats, suposu dels quilòmetres, o millor dit els cents de milles… els canvis diaris de llits, maletes, roba, trastos… La Road Movie ha estat llarga i intensa, hem passat per indrets molt bonics i interessants… La costa d’Oregon preciosa i el Big Sur com sempre impressionant: 90 milles d’una carretera com si fos de Lloret a Sant Feliu de Guixols!
A LA hi ha molt per recordar, però les ulleres que llavors portava ja no les tinc… i ara viatjo amb quasi 20 anys més i dos borinots que em passen… Ja, ja… Al·lucino com vaig poder estar un any… Tot i això hi ha coses que encara que em sorprenen… Hi hauria tant que parlar de LA! Per sort a LA fa calor, i la nostra pell blanca com un peix ha fet que ens compressim factor 80 per anar a passejar a Venice aquest matí. Ara ens queden 4 dies per estar per aquí i poder descansar una mica: sense presses per llevar-nos i fent servir el cotxe l’imprescindible que aquí a vegades pot ser molt.
 Violant – Agost 2009
Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s