San Francisco

DSC_4567
Ja hem arribat a San Francisco. Estem allotjats a l’Alberg del Fort Mason on l’ambient és molt tranquil. Ara a la sala som unes 20 persones assegudes en sofas de pell o poliester, millor dit; alguns llegint, altres escoltant música, altres connectats a internet… Per la finestra que tinc al costat entra la brisa marina: humida que porta la boira. Sona una música traqnuil.la…
San Francisco és un clàssic. Em recorda tant qualsevol ciutat cosmopolita europea que m’hi sento com a casa. És una ciutat amb molt encant: les cases, la gent, les vistes al mar, els  carrers, els parcs, les tendes petites, les olors i els sons… sobretot el cling, cling dels tramvies. L’ambient del carrer  és força semblant al de Barcelona: locals i guirirs, amb les distàncies òbvies del chinatown d’aquí no té res a veure amb el barri xinès del Raval… Tot i així es veu gent pel carrer, té tendes, té llocs amagats on només hi van els autòctons i els punts turístics on sobren guiris.
Avui hem passejat per la ciutat: hem pujat i baixat els costeruts carrers, ens hem perdut en la boira que ho embolcalla tot i ho fa tot fantasmagòric, hem sentit el timbre dels tramvies, i el tut-tut de la sirena que orienta els vaixells per la badia ens ha acompanyat tota la tarda mentre es feia fosc… i el fred… aquest fred que a finals d’agost no atines a abrigar-te i a la mitja hora estàs glaçat…
Violant – Agost 2009
Aquesta entrada s'ha publicat en Viatges i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s