Diari d’un viatge: 1 – L’aventura de Shackleton

9748996_origAvui fa cent anys que Ernest Shackleton i la seva valenta tripulació salpaven a bord de l’Endurance amb la intenció de creuar l’Antàrtida a peu.

Estava planejada com la primera travessia pel continent antàrtic, de mar a mar, creaunt el pol, i a més de tenir una gran importància històrica, constituiria un viatge d’enorme valor científic, segons paraules del propi Shackleton.

El que havia de ser un viatge per explorar el vast continent polar austral es va convertir en una història plena de perills inimaginables, aventures i sobretot un exemple de resistència i valor humans.

A més d’Ernest Shackleton, la tripulació estava composta pel capità Frank Worsley i vint-i-cinc homes més: oficials, contramestres, un metereòleg, un físic, un biòleg, un geòleg, dos metges cirujans, un fotògraf, un cuiner, un fuster… i 69 gossos de diverses races degudament ensinistrats per poder arrossegar trineus.

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s