Itineraris per Creta

Si visitem Creta per un periode inferior a una setmana hem de partir de la idea que haurem de centrar la nostra visita a una zona de l’illa, ja que les dimensions, l’orografia i les carreteres no ho permeten.

El nord de Creta hi ha la carretera nacional, una carretera ampla i correcta. La resta de carreteres de l’illa són més deficients i l’haver tantes muntanyes són carretes que aviat s’enfilen amb moltes corbes i a vegades no estan ben protegides, poc aptes per conductors amb vertígen i viatgers que es maregin!

Carretera muntanya

Si l’estada és de dos o tres dies podem centrar la nostra visita en les ciutats més importants del nord de l’Illa i els seus voltants: Iràklio, Khanià i Réthimno, ja que la carretera que les uneix ens permetrà moure’ns més fàcilment i descobrir aquesta zona de l’illa, tot i que potser n’hi hagi de més boniques en altres indrets pero no siguin tan accessibles.

En canvi si l’estada és de més dies, ens pot permetre anar a dues o tres zones més separades i descobrir-les de forma independent: tres dies a l’est, tres dies al centre i tres dies a l’oest de Creta.

Cal tenir clar que les distàncies són llargues i que al no poder córrer a vegades els trajectes s’allarguen més del previst.

En les properes entrades publicaré més detalls dels intineraris per descobrir aquestes zones de Creta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Creta, Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s