Itineraris per Creta

Si visitem Creta per un periode inferior a una setmana hem de partir de la idea que haurem de centrar la nostra visita a una zona de l’illa, ja que les dimensions, l’orografia i les carreteres no ho permeten.

El nord de Creta hi ha la carretera nacional, una carretera ampla i correcta. La resta de carreteres de l’illa són més deficients i l’haver tantes muntanyes són carretes que aviat s’enfilen amb moltes corbes i a vegades no estan ben protegides, poc aptes per conductors amb vertígen i viatgers que es maregin!

Carretera muntanya

Si l’estada és de dos o tres dies podem centrar la nostra visita en les ciutats més importants del nord de l’Illa i els seus voltants: Iràklio, Khanià i Réthimno, ja que la carretera que les uneix ens permetrà moure’ns més fàcilment i descobrir aquesta zona de l’illa, tot i que potser n’hi hagi de més boniques en altres indrets pero no siguin tan accessibles.

En canvi si l’estada és de més dies, ens pot permetre anar a dues o tres zones més separades i descobrir-les de forma independent: tres dies a l’est, tres dies al centre i tres dies a l’oest de Creta.

Cal tenir clar que les distàncies són llargues i que al no poder córrer a vegades els trajectes s’allarguen més del previst.

En les properes entrades publicaré més detalls dels intineraris per descobrir aquestes zones de Creta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s