Altres botigues de la Travessera de Gràcia

La Guia, una botiga que ven llibres de qualsevol indret del món m’acompanya als meus desplaçaments i viatges.

Pocs metres més enllà hi ha la Polleria més barata de Gràcia. He de reconèixer que mai he comprat ni una ala de pollastre… sempre hi ha una cua de gent humil que compra i els caps de setmana surt aquella olor dels pollastres a l’ast tan peculiar.

També recordo una botiga on veien estris de fang: plats, cassoles, bols, càntirs, rajoles. Amb el temps va anar incorporant altres materials fràgils com el vidre, sembla que la dependenta li anava el rotllo fràgil o es que potser tenia un rotllet amb el quiosquer i era una manera de fer front als excedents de paper de diari…

El local que avui ocupa la botiga de la franquícia Natura  durant molts anys va estar ocupada per la ferreteria Sàez, una feterreteria que tenia de tot i amb uns dependents excel.lents. De la nit al dia va tancar.

Durant una època va obrir un comerç de matalassos relaxants Regentada per una família xinesa: tot el barri anava allà a provar-los. Va tancar tal com va obrir: en un dia I es van endur els matalassos.

Darrerament han obert botigues més fashion:
La Sal i l’Oli on venen sal i oli de tots tipus, mides orígens i gustos.

Delicateseen que va obrir fa uns d’anys abans de Nadal i li vaig pronosticar que duraria poc, dons no, segueix tot i la crisi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Barcelona, Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s