Hidroavions, aeroplans i plans…

DSC_3148El tràfic aeri a Seattle és important: no paren de passar avions sobre el cel de la ciutat, però el que més m’impressiona són els hidroavions! El que no sé es com no se la pinyen amb algun dels molts barquets que hi ha a la badia o al canal… Les piragües, kaiacs, skiff, lanxes, motores, iots, pneumàtiques, velers, patins… no paren de passar per davant de casa.

Mai havia tingut un hidroavió tan a la vora i em recorda el Tintin El cranc de les pinces d’or! És impressionant  la manera com llisquen els hidroavions sobre l’aigua a l’amarar i l’enlairar-se… ho fan suaument.

Demà anirem a un Park Natural que hi ha a unes 150 milles al sud-est de Seattle: el Mount Rainier de 4.392m! que és la 4a. muntanya més alta dels USA. La idea es fer alguna excursió per allà i gaudir del paisatge i la natura que per aquí en tenen a dojo.

Violant – Agost 2009

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s