Viure a Seattle

L’apartament que hem llogat a Seattle està a la zona de Portagebay, al 3212 de Fuhrman Ave,  un carrer paral·lel a la costa i amb casetes unifamiliars arenglerades a cada costat del carrer amb cotxes aparcats just al davant de cada casa. L’accés al 3212 és per un passadís entre les cases i dóna accés a una terrassa que penja sobre el canal i està plena de flors i vegetació. A mà esquerra hi ha l’Univertisty Bridge: un pont llevadís que no para de pujar i baixar i dóna accés a la University of Washington (UW)

DSC_3694

L’apartament és molt acollidor: i té de tot: mobles, estris, làmpades, rentadora, assecadora… Té dues habitacions dobles, una cuina i un saló menjador molt gran que donen a la terrassa on tenim una BBQ a gas! Per sort tinc rentadora i assecadora a casa això m’evita haver d’anar a una laundry, que és un lloc perfecte per practicar anglès i lligar, ja, ja!

DSC_2879

La vida per aquí és senzilla si saps com es funciona: cotxe i parking a tot arreu… i no saltar-te cap norma ni a l’hora de creuar el carrer. Com que em passo molta estona al cotxe escolto la radio i em deixo perdre per les autopistes i carrers, descobrint camins nous: he de reconèixer que m’encanta fer-ho. El meu sentit de l’orientació no em permet perdre’m del tot i sempre arribo a casa.

Ja tenim el ritme de vacances amb activitats diverses. Jo m’he transformat en una mama-xofer americana autèntica, no paro de portar nois a munt i avall… Dilluns el Gerard i l’Andreu han començat un campus de Basquet que faran fins avui, estan encantats amb el Campus, el nivell és altet i això els pot ajudar molt, a més tenen el handicap de l’anglès, més l’Andreu que navega… Jo mentres tasques domèstiques de mestresssa de casa. L’Artur a la Uni fins a les 6 de la tarda.

Violant – 12 d’agost 2009

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s