L’herbolari a la Travessera

A la Travessera de Gràcia hi ha un herbolari, el comerç porta molts anys allí, ara el regenta un home jove. La botiga està com sempre: armaris de prestatges a les parets i calaixos que contenen noms d’herbes. Un parell de banquetes t’inviten a seure quan l’espera és llarga.

El sorprenent del lloc és que la balança de platets ha estat substituïda per una d’electrònica al costat d’un ordinador! Aquest parell d’estris trenquen l’encant de la botiga. Desconec la professionalitat del dependent, però sensibilitat per l’espai poca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gràcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s