Pensaments

A vegades escric per entendre el meu pensament, que és un garbuix de coses.

Per a mi el fet d’escriure és com anar filant i fent una troca de llana o rodet de fil: posant les idees en fila índia una rere l’altra, concatenant-les i relacionant-les sense deixar espais en blanc: sense trencar el fil.

A vegades el fil és de seda: fi i fràgil: per aquells pensaments més íntims; altres vegades és de lli, llana o inclús espart.. per altres. També varia el color, i inclús dins d’un mateix rodet de fil poden haver-hi diferents colors i textures. A mida que passa la vida, la troca de llana es va fent més gran…  Intento escriure, menys del que voldria.

En aquesta finestra que tinc ara oberta, a vegades m’explaio i cargolo la meva troca amb la que vaig teixint la meva vida amb tu.  Ho guardo tot a la meva caixa de llauna: els records i les vivències es cargolen en un capdell de llana que cada cop és més gran. M’encanta obrir la caixa i olorar, escoltar paraules, i melodies, llegir missatges que hi ha desats, col·leccionar adjectius, mirar els teus ulls, i sobre tot la teva ampla rialla.


Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Pensaments

  1. Carme Ventura ha dit:

    Quina manera més preciosa de descriure-ho. Cada vegada que obro la “CatifaVoladora” haig de pensar en posar al meu costat una caixeta de Kleenex.
    Mil petons reina, preciosa!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s