Escapada menorquina

M’escapo a Menorca i descobreixo una nova manera de viatjar en transport públic per l’illa… He gaudit de l’illa del vent anant en bus i he descobert un paisatge que, tot i el munt de vegades que havia anat anteriornemt, mai havia vist…

He pogut veure el paisatge per sobre els murs de paret seca que hi ha per tota l’illa. He vist camps cultivats, bosquets d’arbres, vaques, moltes vaques, he vist cases, llocs, he vist runes… I al fons he vist el blau del mar.

He anat de Maó a Ciutadella en bus, he anat a totes les platges de Ciutadella en bus, he caminat i he descobert llocs insòlits de l’illa. També he descobert gent que viu i treballa allà i tot gràcies al bus, en especial un conductor que el seu hobbie és ser apicultor i em parla de les abelles que té, de les arnes, de la mel.

Aquesta entrada ha esta publicada en Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s