Avui la catifa està trista…

… i és que he assistit a l’enterrament de la sta. Dolores de León, la mestra de l’Escola Parc del Guinardó  i mestra meva a 3r. 4rt i 5è de Primària.

Fa temps li vaig de dedicar una entrada on deia:

[…] Aleshores va venir una professora castellanoparlant: la srta. Lolita, Dolores de León, que era gallega, pero feia anar el diàbolo amb una destresa inusual, a més ens cantava cançons o recitava poemes en gallec. La vaig tenir a tercer i quart i el recen estrenat cinquè d’EGB. […]

Acomiadar una persona és sempre trist, però quan és una mestra aleshores marxa quelcom de tu: penses en quantes hores et va dedicar del seu temps a formar-te, a educar-te, a transmetre uns valors… Quantes coses meves hi ha d’ella? La cançó de Solveig del Peer Grint que han tocat com a darrer comiat, anirà sempre associada a ella. Descansa en pau srta. Lolita.

Però els enterraments tenen aquest efecte que trobes gent que fa molt temps que no veus. Avui he retrobat amigues i sobre tot una altra mestra: la Glòria Lete.

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Avui la catifa està trista…

  1. Núria Tomàs ha dit:

    Otres… Quina notícia més trista. Me la vaig estimar molt la srta Lolita. La vaig tenir a 5è. Però n’has mencionat una altra que, per a mi, va ser una segona mare, la Glòria Lete. Sempre tens una mestra preferida i en aquest cas ho és la Gloria. Deu fer uns deu anys que no la veig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s