Reunions de Pares i Mares

Avui en dia no es concep una escola de primària o secundària, pública o privada que no faci una reunió amb els pares i mares de forma general com a mínim a l’inici de curs i després alguna entrevista durant el curs.

A l’Escola alguna vegada s’havia fet alguna reunió amb les pares i les mares (quasi sempre més mares que pares) però sempre per algun motiu molt concret: comunions, obres a l’escola, modificació del menjador… i poques més. En aquell moment no hi havia el costum de fer reunions a l’inici de curs ja que durant molts anys havia estat prohibit reunir-se. Les alumnes anavem bé per definició i si calia es feia una entrevista amb la família afectada a títol individual o bé amb la directora o bé amb la mestra corresponent.

Quan es matriculava una alumna la directora o l’administrativa explicaven a la família el funcionament de l’escola i tot el que feia falta: la bata, la cartera… els horaris. De fet no hi havia tantes normes com ara i rarament portàvem un full a casa amb instruccions o informació.

A mi em neguitejava quan sabia que la meva mare o el meu pare venien a l’escola, i veure’ls passar per allà no m’agradava. Al vespre quan arribava a casa tenia molt interès en saber que havien parlat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Escola Parc del Guinardó. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Reunions de Pares i Mares

  1. Margarida ha dit:

    Ben cert el que dius. Jo no recordo massa els meus pares anar a l’escola. De fet, em devia portar molt bé i no calia hahaha. Els mestres devien viure molt més tranquils. Avuí en dia hi ha pares que no hi ha qui els aguanti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s