La platja de Sant Sebastià – Sitges

La platja de Sant Sebastià envoltada cap a migjorn, entre l’ermita i el baluard. Entre el món dels morts i els vius, sobreposada damunt d’una geologia fortament  castigada.  Un entorn assolellat i tancat, agradabilíssim a l’hivern. La contemplació de la mar és pur confort, de bellesa dinàmica i badoqueria.  El perfil de l’església, la torre i el cau del modernisme ens ofereix  un entorn  més propi d’un paisatge de Florència que no pas del litoral del Garraf. Per la Candelera, la mirada del mar és encegadora , d’un verd argentat. De tant en tant, una forma humana perfectament retallada vagant per la llàgrima del onatge. La sorra i el vent de Mestral és fred però al raconet arran del mur, punt de lectura i tafaneria, on sentir  l’escalfor del sol és una carícia.

Lluís Rius
Febrer 2023

Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix de Sastre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s